Mistics Voetreflex

Voetreflex is een massage van de zenuwuiteinden

Door massage kan men spanningen opheffen

Voetreflex is een massage van de zenuwuiteinden die zich op de voeten en handen bevinden. Door zachte massage van de zones kan men spanningen opheffen, de eigen genezingskracht stimuleren en het immuunsysteem versterken. Alle reflexzones worden bewerkt om zo het lichaam weer in balans te brengen.

Detox voetpleisters Kanji Kenko

Elk mens heeft ongeveer 500 gram afvalstoffen in het lichaam.

De Kanji-Kenko voetpleisters bevatten een combinatie van werkzame ontgiftingsstoffen die ervoor zorgen dat deze afvalstoffen het lichaam op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Dit noemen we detoxen of ontgiften.

Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Maar ontgiften door gebruik van Kanji-Kenko voetpleisters is veruit de meest eenvoudige en zorgt voor het snelste resultaat.

Immers, de natuurlijke ingrediënten van Kanji-Kenko stimuleren via de acupunctuur-punten op de voetzolen veel organen tot ontgiften. De Kanji-Kenko voetpleisters absorberen zo op natuurlijke manier afvalstoffen uit het lichaam.

Therapeutische massage

Meer lezen

ADHD / Dyslexie

Meer lezen

Voetreflex + Detox

Meer lezen

Fibromyalgie

Meer lezen

Cranio Sacraal

Meer lezen

Quantum Touch

Meer lezen

Ooracupunctuur

Meer lezen

Contact

Bij verhindering gelieve dit 24 uur van te voren door te geven, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Stel een vraag

Versturen

© 2017

Delen