Fifromyalgie (wordt geintregreerd bij acupunctuur)

Fibromyalgie komt naar schatting voor bij 2 tot 5% van de bevolking. 80 tot 90% zijn vrouwen tussen 35 en 60 jaar, maar fibromaylgie kan ook voorkomen bij ouderen, bij kinderen, jonge volwassenen en mannen.

Jarenlang werd verondersteld dat fibromyalgie een psycho-somatische aandoening was. Gelukkig is de medische wereld nu al zo ver dat men weet dat deze ziekte een storing is tussen het centrale zenuwstelsel en de pijnsignalen. De pijn die op verschillende manieren ervaren wordt door de patienten zijn zeer uiteenlopend, zoals knagend, bijtend, uitstralend of brandend, als ook de andere symptomen zoals o.a. slaapstoornissen, concentratieproblemen, tintelend gevoel in handen en voeten, duizeligheid, tot zelfs ernstige migraine, enzovoort.

Elke fibromyalgie patient is zeker gebaat met pijn en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende en variërende symptomen die van patient tot patient kunnen verschillen.

Deze massage is afgestemd op de “Tenderpoints” of de gevoelige plaatsen op het lichaam, in combinatie met de besproken klachten die je patient specifiek heeft. In de Fibromyssage© zitten ook behandelingen vervat van uit de TCM (Traditional Chinese Medicine).

Bekijken

Acupunctuur

Meer lezen

Therapeutische massage(wordt geintregeerd bij acupunctuur)

Meer lezen

Voetreflex + Detox
(wordt geintregeerd bij acupunctuur)

Meer lezen

Ooracupunctuur

Meer lezen

Fibromyalgie
(wordt geintregreerd bij acupunctuur)

Meer lezen

Contact

Bij verhindering gelieve dit 24 uur van te voren door te geven, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Stel een vraag

© 2021

Delen