Mistics Quantum Touch

Wat is Quantum-Touch

Hoe werkt het?

Het is niet de therapeut die de healer is maar de persoon die de healing ontvangt. Hij of zij geneest zichzelf van binnenuit met gebruikmaking van de eigen 'lichaamsintelligentie'. Mensen willen vaak zo snel mogelijk van hun klachten af. 

Maar wanneer je de focus legt op de klachten die weg moeten, in plaats van te kijken naar mogelijke oorzaken van deze klachten, komen deze klachten vaak weer terug, of er ontstaan andere klachten.

Quantum Touch is hierbij een hulpmiddel. Het is een combinatie van specifieke ademhalingstechnieken, visualisaties en gerichte aandacht en geeft sterke en 'wonderbaarlijke'resultaten. Technieken die iedereen kan leren. Het gaat om de beginselen van afstellen (engels: entrainment) en resonantie. Iedereen heeft de aangeboren capaciteiten en talenten hiervoor. Je kunt deze ontdekken en ontwikkelen.

Degene die QT geeft, heeft geleerd zich te focussen op (het doorgeven van) levenskrachtenergie (Chi of Prana etc). Je biedt zodoende een hoog trillingsveld van energie aan op de plek waar het nodig is. De lichaamseigen intelligentie of het lichaamsgeheugen reageert hierop met een (versnelling of intensivering van de) natuurlijke heling van het betrokken weefsel. Quantum wil zeggen dieper dan op cel- of DNA niveau: het werkt door in alle cellen, weefsels, botten, spieren, gewrichten etc. Omdat we maar een beperkt bewustzijn c.q. waarneming hebben ' zien' of voelen we niet alle manieren waarop het doorwerkt, maar uiteindelijk vaak wel de resultaten, zoals het spontaan op hun plaats glijden van botten en wervels of het 'verdwijnen' van pijn en ongemak. Deze resultaten ontstaan vaak direct en zonder het uitoefenen van fysieke druk.

Van de Quantum Touch Website

Ik voorzie een dag waarop ‘healing’ een Universele vaardigheid is, en het niveau van pijn en leed op deze planeet is gereduceerd tot een fractie van wat het nu is. Ik heb gezien hoe families dichter bij elkaar komen door de praktijk van het elkaar helen. Ik voorzie een dag waarop de familie van de mensheid dichter bij elkaar kan komen door de aangeboren en universele kracht van liefde voor elkaar en het gebruik van helende energie.
Richard Gordon, Founder of Quantum-Touch
www.qtouch.nl

Therapeutische massage

Meer lezen

ADHD / Dyslexie

Meer lezen

Voetreflex + Detox

Meer lezen

Fibromyalgie

Meer lezen

Cranio Sacraal

Meer lezen

Quantum Touch

Meer lezen

Ooracupunctuur

Meer lezen

Contact

Bij verhindering gelieve dit 24 uur van te voren door te geven, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Stel een vraag

Versturen

© 2017

Delen