Mistics ADHD / Dyslexie

Veel mensen hebben vragen over ADHD

Wat is ADHD? Wat zijn de oorzaken? Hoe maak je het hanteerbaar?

Wat er in het openbaar over ADHD wordt gezegd en geschreven, is vaak zeer verwarrend. 

Er zijn nog allerlei vooroordelen en clichés en zelfs de diagnostiek, die bij ADHD wordt gebruikt is niet objectief en duidelijk meetbaar. Toch krijgen veel kinderen op basis hiervan te horen dat ze ADHD hebben. Het gevolg: ongerustheid en stigmatisering; zaken die het leven met ADHD er voor de betrokkenen niet bepaald eenvoudiger op maken. Kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD, of symptomen die hier op lijken, kunnen beter functioneren als zij elke dag de kans krijgen zich volgens hun leeftijd te ontwikkelen en hun mogelijkheden te gebruiken. Daarvoor is het belangrijk dat het kind, de jongere of de volwassene met ADHD en de mensen in zijn omgeving weten hoe zij met ADHD moeten omgaan. De behandeling is ook voor mensen met ADD.

Behalve een speciale voetreflex behandeling voor ADHD en Dyslexie, wordt er ook gekeken naar de voeding, er worden orthomoleculaire middelen aangeraden en simpele massagegrepen geleerd, de symptomen kunnen zo worden verminderd en de algemene toestand kan worden verbeterd.

Therapeutische massage

Meer lezen

ADHD / Dyslexie

Meer lezen

Voetreflex + Detox

Meer lezen

Fibromyalgie

Meer lezen

Cranio Sacraal

Meer lezen

Quantum Touch

Meer lezen

Ooracupunctuur

Meer lezen

Contact

Bij verhindering gelieve dit 24 uur van te voren door te geven, anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Stel een vraag

Versturen

© 2017

Delen